Vandring

VANDRING

Vi älskar verkligen all typ av vandring i Svergies fantastiska natur. Vi vill inspirera människor till att komma ut och uppleva hur välgörande det är för både kropp och knopp. Vandring i Sarek är vår favorit där vi vandrar i ledlös vildmark i ett av Europas sista orörda fjällområden. Men vi vandrar lika gärna i norra delarna av Västmanland och Örebro län.

Vi brinner lite extra för att få locka och lära "nybörjare" om utrustning, orientering, planering, matlagning och allt annat som hör utelivet till. Under fliken SMÅ ÄVENTYR hittar du kortare vandringar där all utrustning och mat ingår om man vill.

Sarek fjällvandring

Stora vandringspaketet för nybörjaren som gillar äventyr och vill lära sig mer.

 

Sarek är en fantastisk upplevelse där man kan gå flera dagar utan att möta någon. Det är ett av Europas sista orörda vildmarksområden och det är något speciellt som bara kan upplevas på plats. Att göra sin första vandring i Sarek som nybörjare är inte att rekommendera inte ens med guide anser vi. Att vandra i obanad terräng kräver att man känner sin fysiska förmåga och har kunskap och vana av den utrustning man använder. Men med rätt förberedelser så klarar alla det och äventyret blir både roligare och säkrare. 


Minst 4 pers. max 10 pers.

För datum och pris se Information

SAREKVANDRING 2021

 

Höstvandring 28 Augusti - 4 September


Pris: från 9 500 kr/person

Minst 3 pers. max 8 pers.

Malingsbo Kloten vandring

Vandring i Malingsbo/Kloten med övernattning i Tipi

 

Vandringsturen för er som vill njuta mer än vandra många kilometer.

Här ingår all utrustning och vandringen är kort. Väl på plats installerar ni er i en tältkåta med kamin. Fokus ligger på avkoppling och god mat i naturen.

Går att boka året runt.


Pris: från 1600 kr/person (mat och utrustning ingår)

Sarek
Sarek

Skierfe 2021 - en glimt av Sarek

 

Turen för dig som vill uppleva Sareks storhet utan att behöva spendera en vecka i tält och med tung packning.

En fyra dagars vandring som startar den 28 augusti med en helikoptertur från Kvikkjokk till Aktse och går vidare längs Kungsleden med avslut på Saltuolokta fjällstation med en trerätters middag.


Pris: från 8 800 kr/person

Föreläsning Sarek

 

Vi erbjuder föreläsning om våra vandringar i Sarek. Vi vill inspirera människor till att komma ut i Sveriges fantastiska natur. Sarek är en av Europas sista vildmarker och är något alldeles extra. 


Kontakta oss så berättar vi mer: kontakt@hikingislife.seFöreläsning utrustning

 

En föreläsning för den som vill veta mer om vandring och vilken utrustning man behöver. Vi ger tips på olika typer av utrustning och vad som är värt att tänka på. Här får du chansen att prova olika typer av tält, ryggsäckar, kök och annan utrustning. 


Kontakta oss så berättar vi mer: kontakt@hikingislife.se

Vandring för latmaskar

Vandringsturen för er som vill njuta mer än vandra många kilometer.


Här ingår all utrustning och vandringen är kort. Väl på plats installerar ni er i en tältkåta med kamin. Fokus ligger på avkoppling och god mat i naturen. Du behöver bara ta med dig kläder efter väder. Resten ordnar vi.


Går att boka året runt. Kontakta oss för för överenskommelse om tid och plats.