Om oss

VAD ÄR HIKING IS LIFE?

Hiking is life är en arrangör av naturupplevelser i den Svenska naturen.

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

 

Vi har en stor kunskap om de aktiviteter vi arrangerar. Riskinventering och riskminimering är en självklarhet i allt vi arrangerar. Guiderna är utbildade inom ledarskap, hjärt och lungräddning och har själva genomfört alla aktiviteter som erbjuds.

Vi vill möjliggöra för människor att förverkliga den där drömmen om att komma ut i orörd natur men som kanske inte har kunskapen eller utrustningen för det. Vi erbjuder därför utrustning, utbildning och träning inför varje expedition där vi går igenom och testar utrustning samt på vilken fysisk nivå deltagarna befinner sig. Allt för att få en bättre upplevelse och säker expedition.

 

VÅR HISTORIA

 

Hiking is Life drivs av Christer Linderborg. Ända sedan tidig förskoleålder har jag varit ute i naturen. Fiske, vandring, fågelskådning och segling i hela Norden har följt mig genom livet. Naturen har alltid gett mig kraft och en pirrande känsla av äventyr. Nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter genom att arrangera  annorlunda korta äventyr, inspirationsföreläsningar, kortare vandringar men även längre mer krävande vandringar i nationalparken Sarek som är en favorit.

 

Jag och de guider jag anlitar vill guida dig lite utanför de vanliga lederna. Det kan innebära att vandra i stiglös skog eller att sova i trädtält på annorlunda platser. Kanske kombinera enkelt naturliv med spaupplevelse. Förhoppningen är att kunna erbjuda personliga äventyr som stannar kvar länge i minnet.

 

Christer Linderborg

Naturnjutare

Hiking Is Life

VÅR VISION

 

Att inspirera människor till att komma ut i naturen som normalt eller aldrig gör det.  Få dem att känna sig säkra, kunniga och nyfikna på naturupplevelser för att succesivt själva genomföra egna expeditioner. Genom detta öka förståelsen för de naturvärden som finns i Sverige och skapa en vilja att bevara dem, dvs. bli en ambassadör för Sveriges naturvärden.